20230419 094638 0000

Preteklost vas ne obsoja, ampak vas uči.

Preteklost ne mine v celoti, del nje ostane v nas, bodisi v obliki spominov, učenja, bolečin, veselja, vedenja in prepričanj, ki smo jih ustvarili in izoblikovali iz nje.

 

Nismo to, kar smo preživeli, smo to, kar izluščimo iz vsake svoje žive izkušnje.

Smo to, kar smo se odločili biti na podlagi tega, kar smo doživeli.

 

Preteklost ne obsoja, preteklost kaže, uči, opozarja, usmerja, pomaga ustvariti globlje razločevanje o življenju in o tem, kaj je najboljše.

Naravno je, da obžalujemo stališča, ki smo jih imeli v preteklosti. Pogled nazaj in spoznanje, da bi lahko bile druge odločitve bolj produktivne, je del našega procesa rasti.

 

Vendar pa se mučimo, ko skušamo spremeniti, kar je že bilo, in se obtožujemo, da nismo bili boljši, kot bi lahko bili v tistem času, saj preteklost uporabljamo proti sebi. Vsakdo deluje v okviru pogojev, ki jih ima v danem trenutku.

 

Ne obsojajte svojega preteklega jaza, ker ni vedel tega, kar veste danes.

Vpogled, ki ga imate v sedanjosti, je posledica starih izkušenj.

 

Naše izkušnje nas ne določajo. Ne obsojajo nas, temveč nas vzgajajo. Spodbujajo naše učenje.

 

Zato se znebite teže preteklosti, bolečin, obremenjenih s krivdo in obtoževanjem, neskladnosti z včerajšnjim dnem. Odpustite si, sprejmite se in sprejmite, kar je bilo. Pustite! Pustite preteklost … brez vezi, vozlov in obžalovanja. Ohranite le pridobljeno znanje in veselje, da lahko danes postanete nekdo boljši.

 

Če preteklost sprejmete z ljubeznijo, boste izboljšali svojo sedanjost in odprli poti v boljšo prihodnost!

 

Se še vedno počutite obtičani v bolečini, povezani s preteklimi izkušnjami, imate nakopičene bolečine, nerazrešeno krivdo in želite razrešiti te čustvene vozle, ki vas vežejo na stare ljudi in situacije?

 

S tehnikami,ki jih izvajam boste imeli priložnost skleniti mir s svojo preteklostjo ter premagati omejujoča prepričanja in čustvene blokade.

 

💕Z ljubeznijo in hvaležnostjo🙏

Košarica