Kristusova zavest

150,00 

Tečaj z Kristosovo zavestjo

💫Kristusova Zavest je stanje zavedanja, kjer ni vlog žrtev, tekmovalnosti, čustvene nezrelosti in manipulacij. Najvišji blagoslov pa je stanje brez strahov, zavisti in ljubosumja.

💫Imamo 3 stopnje iniciacij. Že s prvo dosežemo stik z Zavestjo, ki omogoči odpiranje srca in okrepi samozavedanje. Po prvi iniciaciji se dogaja čustveno uravnovešanje in čutimo notranje zadovoljstvo, mir.

💫Po drugi iniciaciji popuščajo strahovi in vse posledice doživljanja strahov (anksioznost, nezaupanje, osamljenost, občutek nemoči, nizka samopodoba, nervoza, depresija,…).

💫S tretjo iniciacijo se utrdijo vezi z ravnjo zavesti, ki je čisto sprejemanje in ljubezen. S tem pa steče pretok iz najvišjih ravni obstoja brezpogojnosti skozi srce. Postanemo kanal za pretok energije, ki ozavešča in izceljuje čustveno telo, umsko telo in posledično tudi fizično telo.

💫Izceli se odnos do samega sebe, do življenja in seveda tudi odnosi na splošno. Iniciacije in delo s Kristusovo Zavestjo nam okrepijo samozavest, pospešijo duhovno in osebnostno rast.

💫Prednosti pretokov iz Kristusove zavesti so prav pri izceljevanju srca, čustev (strah, žalost, jeza,…), izgradnji samopodobe in sprejemaju. Pomagamo lahko sebi in drugim.

💫Vse potrebno gradivo prejmete na samem tečaju.

💫Ni pogojeno z nikakršno religijo

V ceno so vključene vse tri iniciacije.

Cena tečaja: 150€

💕Z ljubeznijo in hvaležnostjo

 

Datum

13.1.2024 – pričetek ob 10h

Košarica