Kundalini reiki

180,00 

Spoznajte Kundalini reiki

💫Kundalini pomeni, da so se odprli določeni zdravilni kanali in čakre, s čimer ste pridobili dostop do energije Zemlje. Korenska čakra, ki je energijsko središče blizu trtice, deluje kot vhod za energijo Kundalini. Kundalini energija se imenuje tudi “kundalini ogenj,”. Ta energijski kanal poteka od korenske čakre do kronske čakre na vrhu glave. Odprt Kundalini pomeni, da se v določenem časovnem obdobju doseže popolno čiščenje čaker, delov telesa in energetskih kanalov.

💫Iniciacija zajema 3 stopnje, je blaga a stabilna in močna, da jo začutimo na fizični ravni. Takoj ob uglasitvi se v biopolju posameznika pridružijo Vodniki in Vodnice višjih ravni zavesti.
Po uglasitvi pa postanemo medij, za prevajanje energije najvišjih ravni zase in ostale.

💫Kundalini reiki je izjemno enostavna, hkrati pa zelo učinkovita in hitra. Primerna je za današnji čas in hiter tempo življenja. Naglo viša frekvenco bivanja in širi zavest vsakega, ki pride v stik s to čudovito sfero energije.

💫Posebnost je tudi v tem, da se iniciacija zgodi v najvišje dobro posameznika, to pomeni, da se kanal pri vsakemu različno odpre, do stopnje, ki je psihofizično prijazna.

💫Je zelo enostavna tehnika, ki ne uporablja pripomočkov, deluje hitro in intenzivno in za iniciacijo ni potrebna nobena podlaga znanj ali ostalih iniciacij.

Program:

💫teoretično podano znanje o delu z energijami, zaščitami

💫čutenje in prepoznavanje Kundalini energije, ki prihaja iz Zemlje in je prav zato tako varna in učinkovita, saj vibracije Zemlje varujejo, hranijo in zdravijo vse nivoje naše zavesti.

💫uglasitev predmetov v kanale, da prevajajo energijo

💫skupinska meditacija za višanje frekvence in čiščenje vezi.

💫praktično delo na daljavo

💫praktično delo: energijsko čiščenje stanovanja, poslopja,…

💫praktično delo: izvajanje terapije drug na drugem

💫delo poteka v manjši skupini udeležencev

💫vse potrebno gradivo dobite na samem tečaju.

💫Prvi  dve inicinaciji prejmete na daljavo, da lahko začnemo po teoriji z praktičnim delom, ker moj cilj je, da ko zapustite tečaj pričnete kundalini tehniko uporabljati v vašem  vsakodnevem življenju zase in za druge.

Tretjo inicinacijo pa prejmete na samem tečaju.

Začetek ob 10h

Cena 180€

Datum

16.12.2023 – pričetek ob 10h, 25.11.2023 – pričetek ob 10h

Košarica