Rezanje energijskih vezi

50,00 

💫 Rezanje vezi ni lepo, rezanje vezi ni prijetno, vendar je včasih rezanje vezi zelo potrebno.

💫 Duševno in čustveno zdravje ni le v tem, kako obvladujemo svoja čustva, temveč tudi v tem, koga obdržimo in sprejmemo v svoje življenje.

💫 Z nekaterimi ljudmi moramo živeti. Zaradi službenih, družinskih ali družabnih odnosov, ki nam ne dopuščajo fizične razdalje. To so ljudje, s katerimi se moramo naučiti živeti, ne da bi jim dovolili, da preveč manipulirajo z našimi čustvi ali vplivajo nanje.

💫 Obstajajo pa tudi ljudje, katerih prisotnost v našem življenju je odvisna samo od nas. Vprašanje je, zakaj še vedno dopuščamo prisotnost tistih, ki motijo naš mir in nam jemljejo ravnovesje?

💫 Čustvene vezi, ki jih vzdržujemo z ljudmi, so zares lepe le, če so zdrave, če jih negujejo naklonjenost, empatija, spoštovanje, vzajemnost in naklonjenost. Opazovati moramo, ali so vezi, ki nas vežejo z nekaterimi ljudmi, resnične ali pa so le vezi, ki jih ustvarja potreba, odvisnost ali iluzija, prikrita kot upanje, da se bo nekdo nekoč spremenil in postal boljši.

💫 Ni vedno drugi tisti, ki nas veže. Pogosto smo mi tisti, ki se čustveno “navežemo” na nekoga in se čustveno navežemo na ljudi, ki nam ničesar ne dajo in nas le vlečejo vase.

💫 Če moramo preveč siliti, preveč vztrajati, preveč zahtevati in nam to ne prinese lahkotnosti in dobrega počutja, je to zato, ker to ni naša velikost.

💫 Prekinitev vezi se začne v nas samih: v spoštovanju našega ravnovesja, v prednosti, ki jo dajemo svojemu duševnemu zdravju.
Ko notranje rastemo, si ne dovolimo ohranjati vezi s tistimi, ki nam ne delajo dobro.

💫 Če ste začutili, da bi zaprli fizične ali čustvene vezi, se naučili ljubezni do sebe in gojili prostor čustvenega ravnovesja…si rezervirajte svoj termin

💞 Z ljubeznijo in hvaležnostjo 🙏

Terapije je možno izvajati osebno ali na daljavo.
Ko oddate naročilo vas kontaktiram, da se dogovorimo za termin.

Košarica