Theta healing

56,00 

💫 Ko se premikamo naprej, smo zelo nagnjeni k temu, da se vrnemo v stare vzorce, in neredko se nam lahko zgodi, da še vedno ponavljamo nekatera stališča. Spreminjanje vzorca je namreč proces, ki zahteva potrpežljivost in veliko vztrajnosti.

💫 Spreminjanje negativnih vzorcev se ne zgodi nenadoma. Nastane s skupkom majhnih vsakodnevnih dejanj. Toda ko enkrat začnete ta proces in pri njem ne obupate, bo vse doseglo vrhunec v ustvarjanju novega življenja.

💫 Vzorce je težko razbiti, saj so povezani z nekakšnim avtomatizmom, zaradi katerega na vse gledamo skozi isto prizmo in sprejemamo podobna dejanja, ki vedno vodijo do istih rezultatov.

💫 Nezavedno nas bodo vodili k temu, da bomo zavzemali enaka stališča in sabotirali svoje življenje.
💫 Ta vzorec lahko zaznamo, ko se na primer vrnemo v razmerje, ki ne deluje, damo novo priložnost nekomu, ki ni čustveno zrel, prekinemo dieto ali zdravo vadbo, izgubimo priložnosti za telesno, čustveno in poklicno rast, opustimo svoje duhovne prakse ali se vrnemo k starim odvisnostim.
💫 V tem trenutku se mora zgoditi prekinitev vzorca. V zavedanju tega odnosa in moči, da zavestno sprejmemo boljšo izbiro, ki nas ne vodi k vrnitvi k naši stari različici.

💫Vsi si zaslužimo zdravo spremembo in ta sprememba se začne v nas samih. Le tisti, ki so prekinili vzorec in se osvobodili svoje najhujše faze, vedo, kako težko je bilo to, in ne bi smeli dovoliti, da jih kar koli prisili, da se vrnejo k njemu!

💫 Se želite sprijazniti s preteklostjo ter se osvoboditi negativnih vzorcev in omejujočih prepričanj, ki ovirajo vaše življenje?

💫 Potem je THETA HEALING® seansa  prava izbira za vas.

💫 Pomagala vam bo do  čustvene osvoboditve,  pomiriti preteklost, spodbuditi odpuščanje, okrepiti ljubezen do sebe ter se osvoboditi omejujočih prepričanj in vzorcev.

💫 Začnite svojo notranjo osvoboditev zdaj.

💞 Z ljubeznijo in hvaležnostjo🙏

Terapije je možno izvajati osebno ali na daljavo.
Ko oddate naročilo vas kontaktiram, da se dogovorimo za termin.

Košarica